Πόσες φορές έχουμε δει την αστυνομία να σταματάει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 45 supercars μαζί; Μάλλον ποτέ! Το ίδιο ισχύει και για τους κατοίκους του Χονκ Κονγκ που όταν είδαν όλα αυτά τα υπεραυτοκίνητα να έχουν σταματήσει και την αστυνομία να κάνει ελέγχους, έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφίες και να ανεβάσουν το στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πάρα πολλές Ferrari, Porsche, McLaren, Lamborghini και διάφορα άλλα supercars και σπορ μοντέλα βρίσκονται μέσα σε αυτή την «παρέλαση» που έγινε στους δρόμους του Χονκ Κονγκ.

Η αστυνομία δήλωσε ότι εντόπισαν μια μεγάλη μερίδα αυτοκινήτων να αναπτύσσει μεγάλες ταχύτητες στον αυτοκινητόδρομο Island Eastern Corridor και για αυτό σταμάτησαν τα 45 αυτοκίνητα λίγο πιο κάτω ώστε να προχωρήσουν σε ελέγχους. Το περιστατικό έλαβε χώρα ημέρα Κυριακή και μάλιστα, στις 7 η ώρα το πρωί. Ο αυτοκινητόδρομος στο συγκεκριμένο σημείο έχει χαμηλό όριο ταχύτητας στα 70 χλμ./ώρα και είναι πολύ πιθανό οι οδηγοί των supercars να ήθελαν να πατήσουν λίγο περισσότερο το γκάζι.

Εδώ και αρκετό καιρό οι κάτοικοι της περιοχής παραπονιούνται στις αρχές ότι ειδικά στις αργίες και τις γιορτές, στις πρωινές ώρες περνάνε πάρα πολλά τέτοια αυτοκίνητα από τους δρόμους με… τέρμα το γκάζι παράγοντας πάρα πολύ υψηλά επίπεδα θορύβου. Για αυτό και η αστυνομία… παραμόνευε αυτή τη φορά και έριξε τα supercars στην παγίδα της. Βέβαια πολλά από αυτά ήταν εντελώς νόμιμα. Οι αρχές ζήτησαν να διερευνήσουν με πιο λεπτομερή έλεγχο εννέα από αυτά τα supercars, ενώ το μόνο αυτοκίνητο που απομακρύνθηκε με γερανό από το σημείο ήταν ένα Nissan GT-R με πολλές τροποποιήσεις. Δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο GT-R R35 ακόμη.

Share: