Τα κρούσματα κορωνοϊου στην χώρας μας καθημερινά αυξάνονται – Τέσσερις νεκροί – Νοσηλεύονται 51 ασθενείς, ενώ 8 είναι διασωληνωμένοι Δέκα άτομα έλαβαν εξιτήριο

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Τσιόδρας, στην Ελλάδα έχουμε πλέον στο σύνολο 331 ασθενείς με κορωνοϊό, καθώς τις τελευταίες  24 ώρες προστέθηκαν 103  άλλα κρούσματα. Τα 49 νέα κρούσματα από τη σημερινή μέρα, ενώ όπως είπε υπάρχουν άλλα 54 από προηγούμενα 24ωρα που δεν είχαν προσμετρηθεί λόγω φόρτου εργασίας των ιατρικών κέντρων.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 51 ασθενείς με κορωνοϊό, ενώ 8 είναι διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας.

Όλοι λαμβάνουν αντιική θεραπεία. 44 είναι τα «ορφανά» κρούσματα, για τα οποία δεν είναι γνωστό πώς κόλλησαν.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας υποστήριξε μέχρι στιγμής πως έχουν ελεγχθεί 4.000 δείγματα και τα περισσότερα κρούσματα βρίσκονται στην Αθήνα.

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας σημείωσε αναφορικά με την πορεία των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα ότι «δεν έχουμε ξεφύγει από τη νόρμα που υπάρχει. Θεωρώ ότι οι επόμενες ημέρες και οι επόμενες δυο εβδομάδες είναι πολύ κρίσιμες».

«Ο μέσος όρος των διασωληνωμένων είναι 67 ετών και είναι όλοι άνδρες. Συνολικά, από τους 51 νοσηλευόμενους, το 57% είναι άνδρες και ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι 64 έτη», διευκρίνισε ο κ. Τσιόδρας.

Share: