Εισιτήρια για να πετάξουν και να γιορτάσουν την Ημέρα των Ευχαριστιών αγόρασαν οι Αμερικανοί. Πάνω από 3.000.000 άνθρωποι πέρασαν έλεγχο επιβίβασης σε αεροδρόμια των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Eκατομμύρια Αμερικανοί αγόρασαν αεροπορικά εισιτήρια για να πετάξουν κάπου για την Ημέρα των Ευχαριστιών, πριν ο δημόσιος οργανισμός υγείας τους ζητήσει να μην ταξιδέψουν για τις γιορτές.

Οπως μεταδίδει το NBC New York, σε πολλές περιπτώσεις συνωστίζονται σε αεροδρόμια και κατά την επιβίβαση σε αεροπλάνα. Κι αυτό, παρά τις σχετικά επιεικείς πολιτικές ακύρωσης στις οποίες έχουν προχωρήσει οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, από την έναρξη της πανδημίας κορωνοϊού.

«Οι καταναλωτές θα πρέπει να αλλάζουν τα σχέδια τους και να ακυρώνουν τις πτήσεις τους, αν αυτό πρέπει να κάνουν για λόγους υγείςα», σημείωσε η Εθνική Ενωση Καταναλωτών.

Την Κυριακή, 1.047.934 άτομα πέρασαν τον έλεγχο ασφαλείας στα αμερικανικά αεροδρόμια. Ηταν ο μεγαλύτερος αριθμός επιβατών σε μία μόνο μέρα, από τις 16 Μαρτίου, σύμφωνα με την Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών.

Συνολικά, πάνω από 3.000.000 άνθρωποι πέρασαν έλεγχο σε αεροδρόμια κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

ΠΗΓΗ: euro2day.gr

Share: