Μετά την έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, της συζύγού του, Ευγενίας Μανωλίδου, και της γνωστής δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα, φαίνεται ότι το Facebook πήρε κι αυτό… «θέση και την προειδοποιεί ότι θα «παγώσει» τον λογαριασμό της».

«Βρε βρε τι timing! Την ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν τον ρουφιάνο κανείς», έγραψε χαρακτηριστικά η κ. Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό για να σχολιάσει την υπόδειξή του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Πώς ξεκίνησε η ιστορία με την Ακρίτα και την Μανωλίδου


Όλα ξεκίνησαν με ένα fake tweet το οποίο αποδιδόταν στην Ευγενία Μανωλίδου. Στην επίμαχη ανάρτηση η κ. Μανωλίδου φέρεται να δηλώνει ότι ακολούθησε τον οικονομικό οικογενειακό προγραμματισμό του ‘Αδωνι Γεωργιάδη και πέρασε η οικογένεια για 7 ημέρες με 38,40 ευρώ μαζί με το σούπερ μάρκετ λέγοντας «Χωρίς να στερηθούμε τίποτα. Αν θέλουμε μπορούμε».

Η υποτιθέμενη ανάρτηση της Ευγενίας Μανωλίδου, μέχρι να αποδειχθεί ότι ήταν fake, σχολιάστηκε ποικιλλοτρόπως στα social media. Μια από αυτούς που σχολίασαν και η Ελενα Ακρίτα. «Αν ήταν μια άσχετη θα το θεωρούσαμε αστείο. Είναι όμως η γυναίκα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης .Η κυρία αυτή παπαρολογεί αυτάρεσκα σε μια Ελλάδα που έχει γονατίσει. Ντροπή. Μόνο», έγραφε η Ελενα Ακρίτα. Οταν η δημοσιογράφος ώρες αργότερα κατάλαβε ότι πρόκειται για fake tweet διέγραψε την ανάρτηση και αργότερα, σε νεά της ανάρτηση εξήγησε ότι τη διέγραψε γιατί της είπαν ότι είναι τρολιά.

Share: