Ο Ιωάννης, που είχε προκαλέσει μεγάλες εντάσεις στο MasterChef, είναι αυτός που αποχώρησε από το μαγειρικό παιχνίδι του Star, λίγο πριν την τελική 10άδα.


Ακόμα μία ηχηρή αποχώρηση σημειώθηκε στο MasterChef με τον Ιωάννη Αυλωνίτη να συγκεντρώνει τη χαμηλότερη βαθμολογία στη δοκιμασία αποχώρησης και να φεύγει από το μαγειρικό παιχνίδι του Star ένα λίγο πριν την τελική 10άδα.

Ο Ιωάννης, ο οποίος είχε δημιουργήσει εντάσεις στην πρώτη ομαδική δοκιμασία, κρατώντας την ασυλία για τον εαυτό του και βγάζοντας την Χριστίνα υποψήφια για αποχώρηση, που είχε το καλύτερο πιάτο, δεν τα κατάφερε στην 6η φορά που ήταν στους υποψηφίους για αποχώρηση.

Κέρδισε το… χειρότερο πιάτο στην δοκιμασία και αυτά των Ανούς και Λίας ήταν ελαφρώς καλύτερα από το δικό του, αλά γενικότερα και οι τρεις πήραν πολύ χαμηλές βαθμολογίες (3, 4 και 5).

Η αντιγραφή πιάτου από την ασιατική κουζίνα δεν πήγε καλά, κανένας δεν είχε ολοκληρωμένο πιάτο και οι κριτικές από τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, όπως και από τον guest Γιώργο Βενιέρη ήταν αρκετά χαμηλές.

Στον εξώστη μάλιστα αρκετοί δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη ενώ ορισμένοι ξέσπασαν και σε δάκρυα.

Share: