Η Sony κινείται ιδιαίτερα δραστήρια το τελευταίο χρονικό διάστημα στην αγορά των eSports και πριν από μερικές εβδομάδες ανακοίνωσε την εξαγορά του Evolution Championship Series (EVO).

Φαίνεται όμως πως τα πλάνα της είναι ακόμη μεγαλύτερα, αφού ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια νέα πατέντα που μαρτυρά πως σκέφτεται και τη δημιουργία ενός μηχανισμού για live betting.

Συγκεκριμένα, ο προγραμματιστής Michael Chow που εργάζεται στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης του PlayStation φαίνεται να κατοχύρωσε μια πατέντα που θα επιτρέπει στους παίκτες να ποντάρουν σε στοιχήματα που θα εμφανίζονται εκείνη τη στιγμή στην οθόνη τους.

Για τον υπολογισμό των αποδόσεων, το σύστημα θα μετράει δεδομένα του παρελθόντος για τους αθλητές και θα τα αναλύει σε πραγματικό χρόνο, ακόμη και σε περιπτώσεις που χρειαστεί να δημιουργηθεί άμεσα μια νέα συνθήκη για στοιχηματισμό.

Για παράδειγμα, ο μηχανισμός αυτός θα μπορεί να μετράει τις πιθανότητες να σκοτώσει η έκρηξη μια χειροβομβίδας σε ένα game έναν, δύο ή τρεις αντιπάλους και θα δίνει αυτή την επιλογή σε όποιον θέλει να ποντάρει.

Ακόμη, φαίνεται πως θα υπάρχει επιλογή για στοιχηματισμό με άλλους θεατές, με μια προκαθορισμένη λίστα επιλογών.

Μένει πάντως να δούμε αν όλα αυτά θα αποκτήσουν σάρκα και οστά και το κατά πόσο θα θελήσει το PlayStation να εμπλακεί τόσο ενεργά με αυτό το θέμα.

Share: