Στην προηγούμενη διαφημιστική καμπάνια γνωστής ιταλικής μάρκας ζυμαρικών, ο Ρότζερ Φέντερερ υπό τους ήχους του ζορμπά προσπαθούσε να μάθει την τέχνη της μαγειρικής.

Τώρα όμως στο νέο τηλεοπτικό σποτ της Barilla με πρωταγωνιστή τον «βασιλιά» του παγκόσμιου τένις, ο Φέντερερ είναι απλά ο εαυτός του με τη διαφορά ότι δεν παίζει τένις στο φυσικό του περιβάλλον (χόρτο, χώμα ή έστω συνθετικός τάπητας), αλλά σε μια ταράτσα.

Σην πιο διάσημη ταράτσα την εποχή του lockdown στην Ιταλία, που έγινε viral χάρις στην 13χρόνη Βιτόρια Ολιβέρι και την 11χρόνη Κάρολα Πεσίνε.

Στις 18 Απριλίου οι δύο γειτόνισες και αθλήτριες του τένις με την συμπαράσταση των γονιών τους βρέθηκαν στις ταράτσες των πολυκατοικιών τους και έδωσαν έναν μοναδικό αγώνα τένις προκαλώντας το θαυμασμό όλων και σκορπώντας χαμόγελα σ’ όλο τον κόσμο.

Το συγκεκριμένο video ήταν αφορμή για να γίνουν διάσημες, αλλά και για να ζήσουν την πιο απίθανη εμπειρία της ζωής τους (μέχρι την επόμενη).

Χωρίς να το γνωρίζουν τα δυο κορίτσια βρέθηκαν στην ταράτσα, θεωρητικά για να παραχωρήσουν μία ακόμη συνέντευξη για τον αγώνα που είχαν δώσει στις 18 Απριλίου…

Εκεί όμως έκανε την εμφάνιση του κι ο Φέντερερ με την Βιτόρια και την Κάρολα να μην μπορούν αρχικά να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν και στη συνέχεια να παίζουν εναντίον του «βασιλιά» (εννοείται στην ταράτσα), να τρώνε μαζί του μακαρόνια, αλλά οι εκπλήξεις δεν είχαν τελειώσει εκεί…

Share: