Η διάρρηξη έγινε στην Ανατολική Φθιώτιδα, σε σπίτι στην παραλία Ραχών από όπου οι δράστες έφυγαν με χρήματα, λίρες αλλά και ένα όπλο!

Οι δράστες διέρρηξαν παράθυρο και μπήκαν στο σπίτι 49χρονης που εκείνη την ώρα απουσίαζε στη δουλειά της. Ο συναγερμός χτύπησε, αλλά οι δράστες φρόντισαν να τον εξουδετερώσουν για να μην καταλάβουν τίποτα οι γείτονες.

Αφού έψαξαν όλους τους χώρους έφυγαν αφαιρώντας χρυσαφικά και κοσμήματα, αξίας περίπου 6.000 ευρώ και 30 χρυσές λίρες, μαζί με ένα μικρό χρηματοκιβώτιο. Μέσα σε αυτό ήταν το πιστόλι του συζύγου της 49χρονης που είναι συνταξιούχος αστυνομικός. Αφού πήραν από μέσα το όπλο, το χρηματοκιβώτιο το πέταξαν στην αυλή και εξαφανίστηκαν.

Όλα αυτά έγιναν μέσα σε 10 λεπτά που χρειάστηκε η ιδιοκτήτρια για να φθάσει στο σπίτι της και να ελέγξει γιατί χτύπησε ο συναγερμός. Το μόνο που πρόλαβε να δει, ήταν ένα αυτοκίνητο με τσιγγάνους να φεύγει από το σημείο, κάτι που κινητοποίησε τους αστυνομικούς, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί το ύποπτο όχημα.
Με παρόμοιο τρόπο έχουν γίνει άλλες 4 – 5 διαρρήξεις το τελευταίο 48ωρο από Γλύφα μέχρι Αγία Μαρίνα και πιθανολογείται ότι πρόκειται για την ίδια εγκληματική ομάδα που ανοίγει σπίτια ψάχνοντας χρήματα και χρυσαφικά.

Πηγή: lamiareport

Share: