Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο Βύρωνα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού Κλεισούρας, αρκετά κοντά σε σπίτια και στο Σκοπευτήριο, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι ισχυροί άνεμοι στην περιοχή δυσχαιρένουν το έργο των 62 ανδρών της Πυροσβεστικής που επιχειρούν στο σημείο μαζί με δεκάδες εθελοντές πυροσβέστες, ωστόσο όπως φαίνεται η εικόνα παρουσιάζει βελτίωση. Στο σημείο μετέβη ο αρχηγός της Πυροσβεστικής, αλλά και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Η έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων έθεσε γρήγορα την πυρκαγιά σε ύφεση. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης: “Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων και την πολύτιμη αρωγή της Πολιτικής Προστασίας και της αστυνομίας δεν υπήρξε κίνδυνος για ανθρώπινη ζωή ή κατοικημένη περιοχή”.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες εκκενώθηκε καταφύγιο αδέσποτων ζώων που βρίσκεται στον Βύρωνα και τα ζώα μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο με βανάκι.

ΣΟΣ Τώρα Φωτιά στο καταφύγιο !!! οποιος μπορεί να έρθει με λουριά κ αυτοκίνητο!!Κοινοποιήσετε!!!

Gepostet von Καταφύγιο ζώων Βύρωνα am Samstag, 26. September 2020
Share: