Οι αποκαλύψεις της Ανέτ, αλλά και η αντίδραση στην προσπάθεια της Πηνελόπης να το σκάσει με τον παραγιό των Σεβαστών, οδήγησαν τον Μελέτη στη φυγή στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Αυτή τη φορά όμως, ο Μελέτης εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών, φέρνοντας μαζί του μια… «βόμβα» που θα γκρεμίσει, οριστικά και συθέμελα, την ηρεμία όλων, πριν η σειρά ρίξει αυλαία για φέτος. Κι έτσι, μαθαίνουν όλοι ποιος πραγματικά είναι και το μυστικό της Ανέτ αποκαλύπτεται σε όλους.

Σοκαρισμένοι όλοι από την αποκάλυψη Μελέτη στις «Άγριες Μέλισσες»

Στο σπίτι των Σεβαστών, όλοι είναι σοκαρισμένοι με την αποκάλυψη του Μελέτη και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί, λεπτό το λεπτό. Ο Μελέτης, παρουσία του Δούκα και της Ανέτ, αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε, αλλά και τις απαιτήσεις που έχει και από τους δύο. Θα τις δεχτούν, όμως, ο Δούκας και η Ανέτ, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες»;

Πάντως, σε συνέντευξή του στο TV24, ο Γιώργος Γεροντιδάκης που υποδύεται τον Μελέτη στις «Άγριες Μέλισσες», υποστηρίζει πως απώτερος σκοπός του ήρωα δεν είναι να διεκδικήσει χρήματα. «Εγώ δεν νομίζω πως θα βγει μπροστά για να διεκδικήσει χρήματα και περιουσίες. Ακόμα και να γίνει αυτό, δεν θα μπορεί να αλλάξει στάτους από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται χρόνος και ενέργεια. Ωστόσο πάντα θα είναι η σκιά κάποιου άλλου» λέει ο ηθοποιός.

Η Πηνελόπη παίρνει μια παράτολμη απόφαση για τη ζωή της

Το μεγάλο μυστικό της Ανέτ είναι πλέον γνωστό σε όλους στο σπίτι των Σεβαστών. Η Πηνελόπη, μη μπορώντας ν’ αντέξει την αποκάλυψη του Μελέτη παίρνει μια παράτολμη απόφαση για τη ζωή της, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ταυτόχρονα, ο Δούκας, ταπεινωμένος από την ήττα του, προσπαθεί να απομακρύνει τον Μελέτη από την Πηνελόπη. Η επιστροφή του γιου της Ανετ όμως, έχει προκαλέσει αναταραχή στο σπίτι των Σεβαστών και τελικά είναι ο Δούκας που παίρνει μια σημαντική απόφαση, η οποία θα αλλάξει το κλίμα.

Share: